Om oss

Hej och välkommen till Labo Fitness Magazine.

Jag heter Anthony och jag skapade ”Labo fitness Magazine”. Det är en tidning för människor som gillar att ta hand om vattnet medan de sportar.

Jag har alltid varit passionerad för fitness och velat hitta ett sätt att dela kvalitetsinformation med dem som letar efter det. Labo Fitness är unikt i det utan där jag närmar mig saker helt enkelt.

Labo Fitness-tidningen är sättet att dela kvalitetsinformation om sportutrustning och att hitta råd när det gäller att behålla din hälsa. Den här tidningen skiljer sig från andra webbplatser och ger ytterligare och användbar information genom att svara på de vanligaste frågorna direkt i artiklar.

Hur artiklar skapas

Det saknas information till framtida köpare när de ska välja den modell som passar dem bäst, men även vad gäller träningsrådgivning. Det är av denna anledning som jag skapade Labo Fitness. Webbplatsen låter dig samla all nödvändig information, skapa alla recensioner och välja den bästa tillgängliga fitnessutrustningen.

Jag sorterar igenom varje ny artikel , vilket tar mig timmar att studera och välja de bästa enheterna. Det tar mig sedan flera dagar att skriva och formatera den information jag har samlat in.

Denna onlinetidning skrivs ibland av andra bidragsgivare från enhetsägare som delar sina åsikter till förmån för läsarna.

Alla köpguider och råd uppdateras regelbundet och allt är tillgängligt utan kostnad.

Om din nuvarande utrustning eller fysiska aktivitet inte är på den nivå du önskar, hjälper jag dig att förbättra den genom att ge dig idéer och råd. Tveka inte och bläddra på sidan.

Upptäck kategorierna och olika befintliga träningsredskap, du kommer att bli förvånad över att lära dig saker som du inte skulle kunna föreställa dig. Det finns ny teknik och mer sofistikerade enheter som kan uppnå precis vad du vill. Ingen tar dig i handen för att göra det så det är mitt mål att anta den här utmaningen.

På Labo Fitness kan du vara säker på att hitta aktuell information att använda idag för att förbättra ditt liv. Du behöver inte anpassa dig till någon träning eller enhet, det är upp till dem att anpassa sig till dig. Dela gärna med dig av dina erfarenheter och recensioner av träningsapparaten du använder i kommentarerna på lämpliga sidor!

Tack

Tack till Christine, Yann, Gérard, Caroline, Jean, Paul, Anita, Caroline, Josselin, Sellam, Patrick, David, Matthieu, Thierry, Karim … och till alla de som har stöttat mig från när eller fjärran i mitt entreprenörsäventyr!