De 11 Bästa Löpbandsmärkena

Har du någonsin undrat …

  • Vilka är de bästa märkena av löpband?
  • Eller vilket är det bästa märket på löpbandet?
  • Vilket märke av löpband har bäst valuta för pengarna?

Vi har svaren och mer!

bästa löpbandsmärkena

1- NordicTrack not 19/20

NordicTrack X9i Incline Trainer Löpband - (BxDxH): 181 x 102 x 190 cm - Max användarvikt: 125 kg - Maximal hastighet: 20 km/h

Nordictrack är ett ledande varumärke producerat av ICON Health & Fitness. Deras löpband är kända för att fungera med iFit-appen. Dessa är avancerade löpband. Detta är det bästa för hemmabruk.

Priserna på dessa löpband varierar mellan Kr8000 och Kr3 5000.

 

2- Sole Fitness not 18/20

Sole Fitness F63 Professionellt löpband – vikbar – senaste modellen (2020) – utmärkt garanti – fitness och crossfit treadmill – kardio-enhet för hem eller sport

Sole Fitness är ett amerikanskt företag som ägs av Dyaco International. Detta välkända varumärke i USA utrustar gymmen på många hotell och bostadsgym.

Löpband av enstaka märken är sällsynta här men är av mycket god kvalitet .

Priserna varierar från Kr9000 till Kr35000.

 

3- ProForm not 17/20

Proform ägs också av företaget ICON Health & Fitness, men skiljer sig genom att erbjuda mellanklass löpband till försäljning.

De kombinerar attraktivt prissatta löpband med attraktiva funktioner och prestanda, som högtalare, lutning och hög löphastighet.

ProForm löpband är populära i Spanien och är bra kompromisser .

Priserna varierar från 6000 Kr till 15000 Kr.

 

4- Technogym not 18/20

Technogym löpband Myrun, grå, XL

Technogym är en pionjär på marknaden för avancerade löpband i Europa. De är estetiskt rena och ganska kompakta enheter , vilket i allmänhet är sällsynt i avancerade sportenheter. Technogym My Run är den rekommenderade prisvärda modellen.

Priserna varierar från 30000 Kr till 135000 Kr.

 

5- LifeSpan not 18/20

Livslängd TR1200-DT5 löpband skrivbord – grå

Livslängden är klassiska löpband och löpband utan konsol eller med skrivbord .

Dessa löpband tillverkas i Utah, USA och är främst avsedda för hemmabruk. De finns också på gym i bostadsområden, mer generellt i idrottshallar, på rehabiliteringskliniker och (igen) i europeiska företag.

Priserna varierar från Kr8000 till Kr25000.

 

6- BH Fitness notis 16/20

BH Fitness är ett multinationellt fitnessföretag baserat i Spanien. Utbudet av löpband sträcker sig från instegsnivå till high end . BH Fitness tillverkar all sorts sportutrustning och märket är mest känt i Spanien för att sälja roddmaskiner och lägenhetscyklar.

Priserna varierar från 5000 Kr till 75000 Kr.

 

7- Reebok not 15/20

Reebok Unisex TT2.0 Löpband-vit, 192 l x 87 b x 139 h centimeter

Reebok är ett prisvärt märke som också ägs av ICON i Utah. Reebok löpband är utrustade med Wi-Fi, iFit och Android-teknik. Varumärket är känt i Spanien för kläder, men är fortfarande relativt okänt inom löpbandsutrustning i Spanien.

Priserna varierar från Kr7000 till Kr20000.

 

8- Sportstech not 16/20

Sportstech F31 Profi löpband med innovativ självsmörjningsfunktion och appkontroll för smartphone MP3 AUX Bluetooth 4PS 16km/h – vikbart och kompakt stuvbart

SportsTech är ett tyskt företag som tillverkar alla typer av träningsutrustning. De är baserade i Berlin och tar marknadsandelar i Europa inom löpband.

Det här är sportenheter som sträcker sig från ingångsnivå till mellanklass.

Priserna varierar från 3000 Kr till 13000 Kr.

 

Andra märken att överväga

9- Weslo not 14/20

Weslo 21 löpband – svart röd silver, 140 x 74 x 163 cm

Weslo tillhör ICON (vi har dem inte längre). De är löpband på ingångsnivå till ett sänkt pris. Mycket populära i USA , de säljs också i Europa i mindre utsträckning.

Priserna varierar från Kr2500 till Kr5000.

 

10- HOMCOM not 13/20

HOMCOM är ett löpbandsmärke som tillverkar lågkostnadsmaskiner. Dessa är små löpband, lämpliga för promenader och inte för löpning .

Priserna varierar mellan Kr2000 och Kr3500.

 

11- Hammer 15/20

Hammer är ett tyskt märke för sportutrustning som inkluderar löpband. Varumärket blev känt i Spanien med Hammer LR18i, som är en vacker mellanklassenhet som är en underdog och ofta slutsåld offer för dess framgång.

Hitta även vår kompletta guide till löpband.

NordicTrack är, enligt experter, det bästa löpbandsmärket som är tillgängligt för allmänheten.

Å andra sidan vill jag tillägga att jag verkligen uppskattar varumärket ProForm, som enligt mig verkar mer lämpat för budgeten för de flesta spanjorer som vill köpa en enhet hemma och att det ger mycket bra valuta för pengarna.

High-end löpband

Urvalet av de bästa avancerade löpbanden finns på denna sida och dessa är de bästa löpbanden för tillfället.

För ett professionellt löpband måste du ta erkända märken inom branschen som Nordictrack eller Sole Fitness.

Sugen på ett utmärkt löpband?

Sportstech F31 Profi löpband med innovativ självsmörjningsfunktion och appkontroll för smartphone MP3 AUX Bluetooth 4PS 16km/h – vikbart och kompakt stuvbart
  • ✅ {b>Robust prestanda: Körhastigheter upp till 16 km/h, tack vare en kontinuerlig effekt på 2 hk med en toppeffekt på 4 hk. Högkvalitativ Long-Life DC-motor med tyst drift under 75 dB.
  • Multifunktionell: En stor 5-tums LCD-skärm med blå belysning visar all relevant träningsinformation på ett ögonblick. Njut av underhållning via AUX och MP3 i stereo medan du tränar eller använd surfplattshållaren för dina enheter.
  • ✅ {b>{b>{b>{b>✅{b> {Upplev Home Fitness 2.0 med appkompatibel multimediakonsol och praktisk surfplattehållare!
  • ✅ {b>Lätt att använda
  • ✅{b>Lätt att använda