De 5 Bästa Sportutrustningarna för Hemmet (hemma)

Vill du idrotta men har inte tid att gå till gymmet? Här är Labo Fitness Magazines tips i ämnet…

Eftersom jag ville hålla mig i form och fysiskt gick jag med på gymmet för två år sedan. Tyvärr efter 2 månader tog jag mig inte tid att komma dit längre (jag hade en 20 minuters bilresa och närmare kan det ha ändrat saker). Plötsligt är det Kr5500 som jag spenderade på cirka 10 sessioner. åh! 550 Kr per session, jag fick ingen återbetalning för min prenumeration på 1 år.

När jag sedan besökte en vän märkte jag att hon hade en elliptisk träning hemma. Jag hade sett det förut, men inte riktigt uppmärksammat det tidigare. Hon berättade att hon köpte den för 1 år sedan och att hon använder den varannan dag under sin lilla tjejs tupplur. Det är denna modell (på Amazon).

Efter vår diskussion om ämnet och efter personlig reflektion bestämde jag mig för att köpa min egen sportutrustning till hemmet . Ja, men vad ska man välja? Vilken sportenhet ska man välja? Jag har ingen plats som på ett gym och jag har inte råd att köpa 3 eller 4 olika enheter.

Här är processen för min reflektion…

Vilka muskler vill jag arbeta?

Jag skulle vilja jobba på låren, rumpan, banta magen och stärka mina armar. Jag ville ha en effektiv hemsportenhet, här är resultatet av min forskning efter 3 dagar på Internet.

Jag visar dig de 5 bästa hemgjorda sportutrustningarna.

Den Bästa Sportutrustningarna för Hemmet

Med min forskning identifierade jag de 5 bästa enheterna som är lämpliga för träning hemma och som gör att du kan arbeta större delen av din kropp:

 1. Föreställ dig att bygga dina muskler på 20 minuter/dagar från bekvämligheten av ditt hem utan att behöva resa 20 minuter till gymmet.
 2. Föreställ dig att du inte behöver byta kläder för att komma till din enhet som väntar på dig i nästa rum.
 3. Föreställ dig att lägga händerna på din enhet utan att få händerna klibbiga av svett från dem som kom före dig.
 4. Föreställ dig att bli föremål för blickar från människor som är yngre än dig på gatan…

Genom att utöva sport regelbundet kan du bli mer energisk, mindre trött, förfina din siluett och förbättra livslängden.

 • Imagínese desarrollar sus músculos en 20 minutos / días desde la comodidad de su hogar sin tener que viajar 20 minutos al gimnasio.
 • Imagina no tener que cambiarte de ropa para llegar a tu dispositivo esperándote en la habitación contigua.
 • Imagínese poner sus manos en su dispositivo sin tener las manos pegajosas por el sudor de quien vino antes que usted.
 • Imagínese ser el objetivo de las miradas de gente más joven que usted en la calle …

Varje enhet har för- och nackdelar, men framför allt är musklerna inte desamma som efterfrågat, så här är min sammanfattning som hjälper dig att utveckla din estetik.

Här är rankningen av den bästa sportutrustningen för huset . Antalet tillgängliga exemplar av mitt urval och priset kan vara begränsat, så vänta inte för länge innan du agerar.

1- Roddmaskin

Concept2 Model D Roddmaskin med PM5-skärm Grå

Roddaren är en av de bästa sportutrustningarna hemma. Det gör att 80% av musklerna i kroppen arbetar intensivt. Det är inte min favoritapparat eller den mest populära enheten, men det är den mest effektiva träningsapparaten för hemmet för att gå ner i vikt och bygga muskler i hela kroppen. Roddaren är den enhet som används av de flesta idrottare vid fysisk förberedelse.

Att välja rätt roddmaskin kan göra stor skillnad, i själva verket finns det flera motståndstekniker till salu. Om du vill ha en tyst roddare skaffa en magnetisk roddare, för riktigt motstånd skaffa en luftmodell, om du vill ha en roddupplevelse skaffa en vattenmodell osv.

Räkna Kr3000 till Kr15000 för en roddare värd namnet.

Fördelar
 • fungerar hela kroppen
 • hopfällbar, lätt att förvara vertikalt
 • det finns lyxiga vattenmodeller, i massivt trä
Nackdelar
 • första priserna är ineffektiva
 • vissa modeller är bullriga

 

2- Ellipstränaren

Skandika Crosstrainer CardioCross Carbon Pro elliptisk tränare med 23,5 kg svängmassa och magnetbromssystem | multifunktionsenhet, puls, Bluetooth, surfplattehållare, biomap | upp till 145 kg (silver)

Den elliptiska tränaren ger en rörelse halvvägs mellan en stepper och en motionscykel. Utan någon specifik medicinsk anledning är 3/4 av användarna kvinnor. Varför? Eftersom den ellipsformade tränaren har hyllats för sin rörelse, som i huvudsak fungerar på låren och skinkorna för bättre kurvor (men också fungerar på armar, vader och mage, förresten).

Den elliptiska tränaren tar upp golvyta. kom ihåg att reservera en plats för den hemma eftersom det är en enhet som inte är lätt att flytta. Överväg också att välja en modell med program på skärmen för att variera ansträngningen.

Räkna minst 2000 Kr för att köpa en hemma.

Fördelar
 • stramar upp lår och rumpa
 • får hela kroppen att jobba lite
 • mycket stabil enhet
 • bevarar lederna
Nackdelar
 • inte särskilt kompakt, kräver utrymme hemma
 • böj dig inte

 

3- Motionscykeln

Ultrasport F-Bike, F-Rider Basics, Cykeltränare, Fitness Cykel LCD-träningsdator, Vikbar Hemtränare, Max. Användarvikt 110 kg, pulsmätning, 8 motståndsnivåer, träningscykel, svart/silver

Motionscykeln är mycket populär i Spanien och Latinamerika och tusentals exemplar säljs varje vecka. De uppskattas för sin låga inköpskostnad och för det lilla utrymme de upptar. De är i allmänhet hopfällbara.

Tänk på att rörelsen av övningen kan vara tråkig och bara arbeta din underkropp. Tänk på att bli snygg genom att välja en stationär cykel med mjukare trampning med ett tyngre svänghjul och en display med inbyggda program för att variera insatserna.

Fördelar
 • kompakt och hopfällbar: tar liten plats
 • enkla och säkra övningar
 • låter dig läsa eller titta på TV samtidigt
 • Lågt pris: Kr1000 till Kr2200
Nackdelar
 • Fungerar inte överkroppen (förutom magen lite)
 • tråkigt för vissa människor

 

4- Löpbandet

Nero Sports Treadmill Bluetooth löpband för hemmet, vikbart, elektriskt, motoriserat

Löpbandet är en annan mycket populär sportutrustning på gym. Den stora fördelen med denna enhet är att den kan fungera hela året i alla klimat, torrt och varmt. Denna övning fungerar underkroppen.

Löpbandet är uppskattat och anpassat av alla. Prisvärda löpband har små motorer och små löpbälten som endast lämpar sig för promenader. Om du vill springa och få ut det mesta av lutningen, växlande hastighet och dämpning, måste du gå upp ett snäpp.

Räkna från 5000 Kr för att springa på ett löpband.

Fördelar
 • låter dig springa i alla väder
 • lutningen gör att du kan arbeta dina muskler annorlunda
 • många program
 • fogdämpning på vissa modeller
 • flexibel
Nackdelar
 • ett högt pris på grund av motorn
 • tar upp golvyta
 • välj väl för att inte bli besviken

Se vårt utbud av löpband

 

5- Stegaren

Ultrasport Swing Stepper, Home Stepper med träningsdator, upp- och nedåtgående trappmaskin för nybörjare och avancerade användare, Liten och kompakt svängande steg för ben- och rumpträning

Steppern är en av de första sportutrustningarna som har passerat dörrarna till lägenheter och småhus. Det är en övning som låter dig träna vader, lår och rumpa.

Steppern, liksom ellipstränaren, används främst av det rättvisare könet. Till priset av jeans kan du bygga din rumpa och lår på några minuter om dagen. Som med vilken enhet som helst är det en övning som ger resultat så länge den används regelbundet.

Notera: vissa low-end steppers är inte stabila, välj en modell som är tillräckligt tung och bred.

För priset, räkna från 250 till 1600 Kr.

Fördelar
 • billig
 • inte skrymmande
Nackdelar
 • inte alltid stabil
 • få funktioner

Se den här modellen på Amazon

 

Fördelar med ellipstränare

För min del valde jag en ellipstränare . Detta är Cardio Cross (samma som min vän) se det på Amazon. Jag valde en ellipstränare eftersom det är den som passar mina behov bäst. Bara en liten nackdel, den är ganska dyr och stor, men jag gillade att dess skena kan fällas upp vertikalt för att spara lite utrymme när jag inte använder den.

En annan anledning, jag gillar inte att springa, så jag skrotade idén om ett löpband.

Mitt mål var att ha en formigare rumpa och mer raffinerade ben och även lite magmuskler. Jag kan uppnå detta genom att öka enhetens motstånd, vilket är mycket effektivt.

Denna modell är lämplig för stora storlekar och upp till 145Kg (så jag har plats). Jag lärde mig att elliptisk cykel var början på löpningen men utan påverkan på lederna, så a priori bättre för hälsan.

Jag tycker att min modell är estetiskt ren och enkel och blev lugnad av recensionerna som lämnats på Amazon längst ner på sidan.

Rätt åtgärder för dina mål

Slutsats: Vilken är den bästa hemgymenheten?

Avslutningsvis kommer jag att insistera på vikten av att välja rätt sportutrustning för hemmet.

Det finns inga bra eller dåliga enheter i sig. En dålig upplevelse är vanligtvis relaterad till en low-end enhet och inte själva träningen.

Efter denna analys av för- och nackdelar råder jag dig att bestämma dig för vad du behöver. Om du är här beror det på att du förmodligen redan har en preferens men vill ha mer information.

Följ dina instinkter, det är viktigt, glöm inte att målet med att köpa en sportutrustning till ditt hem är framför allt att vara motiverad att göra det och inte att fungera som en klädhängare.

Mitt råd, och definitivt ett av de viktigaste, är att hålla sig borta från billig hemsportutrustning. Ja, det är inte dyrt och det låter intressant men det är det verkligen inte. Låt mig berätta för dig, att gå fancy kommer att ge dig mer komfort, mer tillfredsställelse, fler valmöjligheter och mycket mer motivation att bära den.

Kommer du att riskera att få en hjärtinfarkt som börjar spricka efter 2 månader?

Tänk noga på storleken på stegen, amplituden på rörelserna och säkerheten som garanterar att du kan erbjuda dig ett komplett, naturligt arbete och att göra det med lugn.

De bästa hemgymapparaterna är de som fungerar för det du använder dem till eftersom de anpassar sig efter dina behov. Det är bättre att investera i en seriös modell som kommer att följa dig under lång tid. Tänk på ditt mål och agera för att uppnå det!

Dessutom, om du ska använda din gymmaskin varje dag, välj en kvalitetsmaskin så att du inte begränsas till gymmaskinen för snabbt.

Köp samma elliptiska tränare på Amazon

 

Recensioner

Det är viktigt att jämföra kundrecensioner för att köpa den bästa hemgymutrustningen. Har du fortfarande inte hittat din drömmodell?
Klicka här för kundrecensioner av vår favoritmodell.

Konditionsmaskin hemma: populära sportmaskiner

En komplett sportapparat för huset är jättebra och det var vad jag behövde. Den här artikeln listar de bästa viktmaskinerna och träningsutrustningen för hemmet.

En hemmagjord sportapparat är praktisk eftersom du kan göra det när du vill, även när bebisen sover. Det finns ingen anledning att gå ut.

Som komplett utrymmesbesparande bodybuildingutrustning finns motionscykeln eller den hopfällbara roddmaskinen, som är sportutrustning för att arbeta hela kroppen utan att lida.

Roddmaskinen är en sportapparat för viktminskning som är enhällig när det gäller hemsportutrustning. Det är ett måste.