Topp 12 Bästa Träningsmaskiner Elliptiska för Hemmet

Crosstrainern har länge varit ett fast inslag på gym, och de enheter som anses vara premium är dyra och skrymmande.

Idag kan du hitta det till alla priser och du kan ha en egen för att tona dina muskler hemma.

Liksom löpband låter ellipstränaren dig träna övningar utan påverkan på lederna och här är vår favoritellipstränare (se på Amazon) vad gäller kvalitetspris från ett beprövat märke.

Om fördelarna med ellipstränaren inte längre kommer att visas: konditionsträning, fullständigt och kvalitativt fysiskt underhåll, viktminskning, etc… Jag ville vända på frågan och framför allt erbjuda dig de 12 bästa crosstrainern för tillfället för att bekanta dig med denna maskin som har demokratiserats mycket.

Men just, med sådana prisskillnader för en produkt från början förbehållen proffs, finns det inte också fallgropar att undvika eller har denna teknik verkligen anpassats till allmänheten?

Jag har sammanställt den här jämförelsen av de bästa människovänliga ellipstränarna för att introducera dem för dig och hjälpa dig att bilda dig en åsikt.

De 12 Bästa Träningsmaskiner Elliptiska för Hemmet

Det viktigaste är att gå runt enheterna som fungerar för att ge dig möjligheten att förlora magfett , gå ner i vikt snabbt och ha en vacker atletisk linje utan falsk reklam eller excentriska innovationer. Barbacka crosstrainern representerar 95% av modellerna.

Här är rankningen av ellipstränare. De första enheterna presenterade

Aktuella bästsäljare:

1- TecTake 2 in 1 Cross Trainer – Billigaste crosstrainer (billigaste av de ”rätta” enheterna)

TecTake 2in1 crosstrainer hemtränare Ergometer med dator

TecTake 2in1 crosstrainer hemtränare Ergometer med dator
 • Datorträning med lättläst LCD-display för övervakning av prestanda
 • Främjar friktionsfritt fungerande hjärtcirkulationssystemet
 • Träning av övre och nedre kroppen med en apparat
 • Ytans stöd: ca. 90 x 53 cm (B x L) – vikt: ca. 24 kg
 • Träning av kraft, uthållighet, koordination och flexibilitet

Två punkter fångade min uppmärksamhet: dess pris, eftersom det är en billig elliptisk tränare , och dess säte.

Första intrycket som bekräftas med användning, låt oss vara ärliga, den gör sitt jobb bra eller snarare kommer det att få dig att fungera bra, men dess låga pris indikerar också att tillverkaren var tvungen att göra uppoffringar. Det finns till exempel en liten grundskärm.

Det verkar som att de flesta ellipstrålar börjar gnissla ganska snabbt, lyssnar du på musik med hörlurar kommer det att fungera, men förvänta dig inte att njuta av din favoritsåpopera samtidigt som du stärker dina muskler. Den är robust, men du måste fortfarande vara försiktig om du vill att den ska hålla.

Den är också ganska tung på 24 kg, men detta är i allmänhet en konstant med ellipstränare.
Monitorn tillhandahåller de grundläggande funktionerna; träningstid/varaktighet, hastighet, distans, total distans, kaloriförbrukning. Monteringen måste du vara försiktig under påföljd för att skada vissa delar.

Crosstrainers är den billigaste crosstrainern som rekommenderas.

→ Se Priset

 

2 – ISE ellipstränare SY-9002 – En billig utrymmesbesparande ellipstränare

Förvänta dig inte att träna på en stor elliptisk inomhus Men för en lägenhetsmodell är den utmärkt valuta för pengarna och dess användare skulle inte vilja ändra den eftersom den är tyst.

Den har en skärm med 5 viktiga funktioner: tid, hastighet, distans, kalorier och skanning.
Den är robust och stabil i användning (användare upp till 150 kg) och erbjuder en hedervärd utmaning.

Vikten på 27 kg hindrar inte att den lagras för att spara utrymme (den är utrustad med minihjul) och dess instruktioner, även om de är ganska enkla på engelska, tillåter minst en timme att montera den.

 

3 – Sportstech CX608 Crosstrainer – en kompakt elliptisk tränare för nybörjare

Ännu en crosstrainer på nybörjarnivå med bra valuta för pengarna och ett gott rykte för budgeten.

Fördelen med denna elliptiska tränare är kanske dess lilla storlek (121 x 55 x 160 cm) och att hjulen kan röra sig utan alltför stora svårigheter.
Den stöder ryttare upp till 120 kg och svänghjulet på 12 kg möjliggör smidig rörelse för priset.

Det är robust, och om återigen, helt normalt för priset, erbjuder det inte rymligheten hos inomhusellips, det är helt tillräckligt . Återigen är säljaren kanske lite optimistisk med att ange 25 minuters montering, planera hellre på en timme, men monteringen är fortfarande enkel.

Adoptanter är i alla fall nöjda med det och säljaren svarar på förfrågningar och säkerställer uppföljning. Det är en kompakt ellipstränare på ingångsnivå som är praktisk när du har ont om plats och inte vill lägga alla dina besparingar på en sportmaskin.

 

4 – Care Fitness CE 665 – bra valuta för pengarna

Elliptisk cykel motoriserad justering CE-665 av Care | 21 program - komplett formreduktion - ergometerfunktion

Elliptisk cykel motoriserad justering CE-665 av Care | 21 program - komplett formreduktion - ergometerfunktion
 • En enda enhet för en global återhämtning: CE-665 motoriserad elliptisk cykel kommer att göra det möjligt att arbeta med en allmän fitness, hitta ett bra fysiskt tillstånd, bränna fett, få ditt hjärta att arbeta och muskler utan risk för att...
 • Störddator: Den elliptiska cykeln har 21 program som gör att du kan spåra din prestanda och programmera anpassade, skalbara träningspass på en LCD-skärm. Pulseringsuttaget görs med handgrepp touchsensorer.
 • Motorjusterad justering och ergonomisk funktion: CE-665 fitnesscykeln är utrustad med ett magnetiskt bromssystem och motoriserat motståndsjustering. Justeringen görs därför direkt från konsolen med fler svårighetsnivåer och bättre justering....
 • 10 kg INERTIE MASS: CE-665 elliptisk sportcykel har en tröghetsmassa på 10 kg för ökad pedalkomfort. Ett stort hjul för optimal träningskvalitet och bra rörelseomfång.
 • Tekniska specifikationer OCH GARANTIN: Care CE-665 elliptisk cykel kan användas upp till en maximal vikt på 110 kg. 10 kg tröghetsmassa ger utmärkt rörelsekvalitet. Storlek: Längd: 124 cm, bredd: 68 cm, höjd 157 cm. – Vikt: Färg: silver/svart...

Finns i svart, den är estetiskt imponerande och ser proffsig ut trots att den har ett kontrollerat pris.

Det låga priset döljer ingenting, den är robust, den håller vad den lovar , men var försiktig med monteringen för det kan bli stökigt väldigt snabbt om du missar en operation, men om du vet hur du ska hantera och underhålla den, inga problem.

Den har 21 program och en flygmassa på 20 kg, vilket gör att alla enstaka användare kan utföra den övning som passar dem bäst.

Jag kan skylla på det för ett ganska begränsat rörelseomfång som äldre människor kanske ogillar, och lutningen på pedalerna som kräver att du hittar rätt position.
Som med dessa typer av enheter, förvänta dig inte att montera den på mindre än en timme.

För övrigt är det ett bra köp med mycket bra valuta för pengarna.
Den mäter 157 x 124 x 68 cm vid användning för 34 kg och har hjul för enkel bärbarhet. Lämplig för användare som väger upp till 120 kg . Skärmen erbjuder de grundläggande funktionerna och en surfplattahållare gör att du kan sätta din surfplatta för att se en eller annan serie.

Ibland finns det tillfälliga avbrott i denna modell, eftersom den säljer bra.

→ Se Priset

 

5 – Bh Fitness Quick G233N – Mellanklass magnetisk ellipstränare

BH fitness crosstrainer snabb ellipsentrainer, vit/svart/blå, Unica

En elliptisk crosstrainer från BH Fitness , en tillverkare som vi sett många gånger i våra recensioner, denna gång med magnetiskt motstånd och 8 kg svänghjul.

Om måtten 100 x 61 x 144 cm förblir helt standard, kommer den indikerade vikten på 38,5 kg inte att tillåta den att röra sig efter behag. Det är därför jag rekommenderar det mer till människor som har ett utrymme dedikerat till sport.

När det gäller dess användning är stegen 36 cm för ett avstånd mellan pedalerna på 18 cm och det tar naturligtvis emot användare upp till 110 kg.
Här kommer vi till mellanklassen , med en produkt halvvägs mellan den ”små” och den professionella gym-ellipsen.

Din bildskärm är klassisk, med viktig databehandling.
För priset hade vi önskat att monteringen var lite enklare och snabbare, men det är inte heller förbjudet. Kontrollera dess tillgänglighet eftersom den nyligen har sålt slut flera gånger.

→ Se Priset

 

6 – Elitum MX350 ellipstränare : en crosstrainern som ger tillfredsställelse

Elitum MX350 crosstrainern är en annan ellipstränare i mellanklassen som fångade min uppmärksamhet på grund av dess funktioner som börjar utvecklas men också på grund av dess tillfredsställelse .

Jag kommer inte säga att det är en billig elliptisk, men värdet för pengarna är fortfarande ganska konkurrenskraftigt.

Dess omborddator erbjuder 8 motståndsnivåer som berikas av en helskärm och ett 10 kg tröghetshjul för att hitta träning efter din nivå.
Som alltid tar den emot långa användare med en maximal användarvikt på 125 kg och en vikt på 31 kg.

 

7 – Capital Sports Helix Track – riktiga egenskaper

Capital Sports visar oss här att den finns i alla serier med denna mellanklassellipstrainer som har verkliga fördelar.

Denna t-kvalitetsenhet är magnetisk och erbjuder 32 nivåer av intensitet. Dess dimensioner är 63 x 160 x 124 cm (BxHxD) för en vikt på 38 kg som kommer att kompenseras av dess hjul.

LCD-konsolen är bakgrundsbelyst och räcker för att variera övningarna och optimera dem med feedback i realtid. Den har även en touch-pulsmätare på mobilskal och kontroll av fettmassan .

Följande 5 maskiner är tysta ellipstränare.

 

8- Sportstech cx625 crosstrainer – En tyst ellipstränare

Med denna elliptiska når vi toppen av sortimentet till ett rimligt pris om vi tar hänsyn till dess prestanda.

24KG tröghet med tyst system och främre drivrem. Motståndsnivån styrs av en 24-stegs dator och ett motoriserat magnetiskt bromssystem.

Den erbjuder ett brett utbud av program med 22 förprogrammerade träningspass + manuellt läge + träning mätt i watt + HRC 4x funktion + kardiovaskulär träning – pulsbälte (tillval) kompatibelt för pulsträning.

Den tar emot robusta användare som väger 120 kg och mäter 1410 x 165 x 650 cm vilket börjar se ut som professionella ellipstränare. Pedalerna är justerbara och den har en flaskhållare.

Monitorn är uppenbarligen oklanderlig .

Det är bra valuta för pengarna och användare blir inte besvikna när de läser recensionerna på Amazon.

 

9 – Sportstech CX2 – en high-end crosstrainer

Sportstech CX2 elliptisk cykel - tyskt kvalitetsmärke - videoevents och multiplayer - elliptisk tränare med konsol och surfplattahållare, ergometer med 27 kg ratt (CX_svart)

Sportstech CX2 elliptisk cykel - tyskt kvalitetsmärke - videoevents och multiplayer - elliptisk tränare med konsol och surfplattahållare, ergometer med 27 kg ratt (CX_svart)
 • Drift utan strömförsörjning och med självlåsande mekanism. Producera din strömkälla under träningen med den här elliptiska cykeln. Kan användas i alla rum Fördelar: Enheten behöver inte placeras nära ett eluttag och sparar energi.
 • Med KINOMAP och Sportstech börjar du nu din träning nästa generation. Upplev Home Fitness 2.0 med den kompatibla mediekonsolen och det praktiska surfplattestativet!
 • 27 kg svänghjul och tyst remmekanism. Sportmaskin i lägenheten med 24 datorstyrda motståndsnivåer
 • För långvarig träning men även för intensiv träning av alla kroppens muskler. Ger inga plötsliga stötar mot lederna och bevarar dem. Denna inomhusapparat är idealisk för muskelträning och för att bränna kalorier.
 • Tack vare praktiska transporthjul och elgeneratorn kan du använda den här enheten eller om du vill. Mått (L x B x H): - 1420 x 620 x 1710 mm, max. 120 KG, optimal träning av stora muskelgrupper, kroppshållning och rörelsekoordinering. Varning:...

Denna magnetiska elliptiska CX2 med LCD-konsol med 24 motstånd och olika program är en avancerad produkt som erbjuds av Sportstech och är enhällig .

den här gången tar den emot långa atleter upp till 120 kg och har mer kapacitet för en elliptisk träningscykel inomhus än en motionscykel, därav dess stora storlek och vikt: (LxBxH) – 142 x 62 x 171 cm.

Dess design möjliggör effektiv träning för de mest krävande med sin tröghet på 27 kg, sitt magnetiska bromssystem och sin konsol som fokuserar på det väsentliga: tid, hastighet, distans, kalorier och puls. För att inte förstöra något är det lätt att montera och tyst.

Det är ingen idé att säga mer, det är ett riskfritt köp.

→ Se Priset

 

De nästa 3 maskinerna är high-end, kraftiga ellipstrålar.

10 – Skandika CardioCross Carbon Pro – Professionell elliptisk cykel för intensiv användning

Skandika Carbon Pro elliptisk och crosstrainer, svart, XXL

Skandika Carbon Pro elliptisk och crosstrainer, svart, XXL
 • Svängmassa 23,5 kg med stänkskydd och tyst bromssystem med innovativ magentteknologi; fällningsanordning och multifunktions LCD-dator med 19 träningsprogram inkl.
 • Stor programvariation med 19 förinställda program och ytterligare rekreationsspolmätning
 • Stor musmatta med LCD-skärm inklusive all relevant träningsdata som hastighet, tid, puls, avstånd och kaloriförbrukning
 • Bekväm och platsbesparande kan stuvas med fällfunktion och transportrullar konstruktionsmått (ihopfälld): 117 x 60 x 158 cm
 • Stor och halkfri yta med en maximal användarvikt på 145 kg

En förstklassig ellipstränare som inte överraskar med Skandika.
23,5 kg tröghetsmassa med datorstödd magnetbroms.

19 program + pulsmätning, återhämtningsprogram
Blå bakgrundsbelyst LCD-konsol med visning av tid, hastighet, distans, kalorier och puls.

Dess egenskaper är inte oproportionerliga för en proffsmodell: 158 x 60 x 117 cm för 70 Kg.
Den erbjuder vackra steg på upp till 51 cm med stor komfort att arbeta i tysthet och kommer att tillfredsställa ett brett spektrum av användare upp till 145 kg.
Och för att fortsätta detta goda intryck fälls den ihop och förvaras tack vare sina hjul.

Denna ellipstränare är mycket framgångsrik.

→ Se Priset

 

11 – NordicTrack C7.5 – Ellipstränare för bästa märke

Jag valde att avsluta denna jämförelse med C7.5 från NordicTrack, en high-end tillverkare som inte längre finns.

Det är det bästa märket av crosstrainer för hemmabruk och crosstrainern med hjul fram .

Inget har lämnats åt slumpen för att motivera ett pris som börjar bli högt trots att det är betydligt billigare än en elliptisk inomhuscykel.

Innan vi tittar på dess prestanda , låt oss notera att den har en patenterad design och är en framgång .
Med iFit-kompatibilitet blir din dator en riktig sporttränare (400 videor) och tack vare sin motoriserade lutning på upp till 20 % kan den erbjuda dig att simulera riktiga rutter .

Jag blev också förförd av dess komfort: tyst magnetisk bromsning, justerbar steglängd från 44 till 48 cm, motoriserad lutningsramp 0-20°, flaskhållare, ”pressmontering”: snabb och enkel montering.
I alla fall kan det lätt kännas att det är en elliptisk crosstrainer som kombinerar robusthet och teknik, förutom sina 26 program.

 

12 – Sportstech LCX800 – Ellipstränare för bakhjul

Bluefin Fitness CURV 3.0 Elliptisk Cross Trainer | Hemmagym | Träningsstegmaskin | Luftgående | Long Stride | LCD digital fitnesskonsol | Bluetooth | Smartphone-app | Svart & Grå Silver

Bluefin Fitness CURV 3.0 Elliptisk Cross Trainer | Hemmagym | Träningsstegmaskin | Luftgående | Long Stride | LCD digital fitnesskonsol | Bluetooth | Smartphone-app | Svart & Grå Silver
 • Elegant och kreativ design
 • Optimal kvalitet för kundernas krav
 • Tillverkad av slitstarkt material för långtidsanvändning
 • Användbar och praktisk produkt
 • Smart produkt

Sportstech erbjuder oss här en äkta high-end ellipstränare som den som finns i ett gym (med bakhjul).

Tyst magnetsystem med 24 kg svänghjul och 3 justerbara steglängder. Minskat avstånd mellan stora halkfria pedaler som tillåter mjuka och naturliga rörelser. 159 x 66 x 167 cm för 73 kg.

Elektronisk skärm med 12 fördefinierade program och 32 svårighetsgrader som låter dig definiera dina mål.
Monteringen tar ca 1 timme och strukturen är solid och stabil. Det här är vad vi letar efter för priset, biffigt.
En elliptisk cykel av hög kvalitet som kommer att tillfredsställa de mest krävande.

Den stora fördelen är att den är utrustad med hjul för att flytta den och en Android-skärm.

→ Se Priset

 

Fördelar med ellipstränare

Den elliptiska tränaren, liksom roddmaskiner, arbetar många muskler i kroppen och hjälper till att bränna kalorier för viktminskning.

Att åka på crosstrainern gör att du kan gå ner i vikt i hela kroppen, inklusive att förlora mage, armar, ben, lår och skinkor… Mer i videon nedan.

Rätt åtgärder att vidta

Slutsats: Vilken elliptisk cykel ska man välja?

Avslutningsvis kommer jag att betona vikten av att välja rätt ellipstränare.

Det finns väldigt bra och billiga, men efter att ha täckt ämnet kommer jag fokusera mer på en dyrare och framför allt tyst elliptisk. Elektronik kommer också snabbt att finna sin betydelse.

Några av dessa 12 crosstrainern är högst upp, de gör ingen besviken, vissa billiga ellipstrålar är också bra men ingen riktig avkastning över tiden.

Det måste förstås att en ellipstränare inte är avsedd för ett 5 minuters konditionsträning om dagen, utan snarare för att få dig att gå på vägarna många mil, att du kommer att spendera tid på din maskin om du vill få någon verklig fördel . Program ger dig mål och är inte prylar.

Kommer du att riskera en crush som börjar knarra efter 10 km? Tänk också på storleken på stegen och amplituden på rörelserna som är den enda garantin för att erbjuda dig ett komplett och naturligt arbete.

Det finns en elliptisk cykel med fram- eller bakhjul. En elliptisk tränare är vanligtvis magnetiskt motstånd.

elliptisk cykel pris

Räkna från 100 till 3000 euro för en korrekt enhet för att köpa en crosstrainer värd namnet. Att köpa en crosstrainer blir billigare.

vilken användning och pris

Räkna från 100 till 3000 euro för en crosstrainer, men minst 400 euro för en enhet värd namnet. Att köpa en elliptisk tränare på rea blir billigare, och ibland finns det bra erbjudanden, men de är sällsynta.

För dagligt bruk rekommenderar vi ellipstrålar av hög kvalitet som Sportstech CX625 som ger bra valuta för pengarna.

De bästa elliptiska tränarna är relativt dyra men om du har användningen är det bättre att tänka på ditt köp och investera i en seriös modell som kommer att följa dig långt och länge. Vikbara ellipstrålar är sällsynta, så överväg att reservera exklusivt utrymme hemma, speciellt om du väljer en skrymmande ellipstrålar. 

Men om du ska köra elliptisk varje dag, skaffa en kvalitetsmaskin så att du inte blir begränsad för snabbt av själva maskinen.

feedback från kunder

Det är viktigt att jämföra kundrecensioner innan du köper en crosstrainer. Har du fortfarande inte hittat den elliptiska maskinen i dina drömmar?
Klicka här för kundrecensioner av vår favoritmodell.