De 10 Bästa Abs Magmaskiner

Att ha vackra magmuskler, alla drömmer om det, alla pratar om det och med rätt maggrejer är det inte så svårt om man visar lite mod!

Tyvärr, som du kan se, är webben full av mirakulösa enheter som lovar dig chokladkakor utan att lämna din soffa.

Det finns så många erbjudanden att vi snabbt går vilse och slutligen, genom att inte veta vad vi ska köpa, köper vi ingenting eller köper något.

Därför har jag valt att snabbt presentera dig för de bästa magmaskinerna, magmusklerna, rumpan, ibland billigt, ibland sett på tv… eller inte.
Fördelen är att det finns ett brett utbud av enheter som gör att alla kan arbeta med sina magmuskler enligt sina preferenser, därav intresset för denna jämförelse av magenheter.

Vilken bukmaskin ska man välja? Den största framgången för tillfället är  den populära Fitmaxx 5  för att göra effektiva magmuskler på bara 5 minuter om dagen.

De 10 bästa maskinerna för mage

Det viktigaste är att leta efter enheter som fungerar för att ge dig chansen att återfå en platt mage , gå ner i vikt och ha en vacker atletisk linje utan falsk reklam eller excentriska innovationer.

Här är klassificeringen av bukenheter.

Aktuella bästsäljare:

1- Ultrasport AB Wheel – bukhjulet par excellence

Ultrasport Bauchtrainer AB Roller, AB Trainer...

Se Priset

För den som gillar hjulsystemet är denna mycket väldesignad, bekväm och kommer med en mini knämatta. Vad ska man säga: det är effektivt, det är en del av de beprövade teknikerna att ha vackra magmuskler.

Denna mycket kompakta enhet är fortfarande intressant för att mäta svårighetsgraden av magövningar. Ultrasport AB Wheel har belönats flera gånger och åtnjuter en sann kärlek till sina användare som stöder det i toppen.

Den medföljande mattan är ett riktigt plus i den mån dessa övningar måste göras med knäna på marken samt de riktigt bekväma handtagen som tillåter ett bra grepp för att kunna koncentrera sig på ansträngningen.

Liten nackdel, mattan är mikroskopisk och det är inte alltid lätt att hålla sig med knäna på den. Det är i alla fall en billig och effektiv magmaskin.

 

2- Wonder Core Smart Abs Machine – inga fler absysslor

THANE WonderCore Smart Bauchtrainer, Grau und Grün,...

Se Priset

En konstig magmaskin som verkar hålla vad den lovar, grundtekniken är att ligga på rygg och höja bålen. Med smart abdo och dess 6 arbetspositioner, varierande svårighetsgrad, blir magarbetet trevligare men också mer effektivt.

Genom att hantera svårighetsgraden – handtagen ger justerbart och flexibelt stöd för din rygg – arbetar du bara magen efter din nivå och skonar nacken, vilket vanligtvis är den svaga punkten i denna arbetsställning.

Den erbjuder också att arbeta med armar och lår, vilket fortfarande är intressant även om du inte köpte det för det. Smart abs kommer med 1 träningsguide + 1 tränings-DVD med 2 lektioner à 30 minuter + 1 näringsguide + 1 användarmanual.

Själva magmaskinen är robust även om vi för priset hade velat ha en liten garanti, inte krångligt: 52 x 55 x 38 cm för 6 kg som gör att den kan skjutas in under en säng.

 

3- Capital Sports Sixish Core Bench i L – Den justerbara bänken för att arbeta med magen

CAPITAL SPORTS Sixish Core - Bauchtrainer,...

Se Priset

Här är en riktigt billig och komplett ab -bänk för att ge dig vackra chokladkakor och den kommer definitivt att ersätta din gamla sittbräda. Så fort han ser den föreställer han sig de mirakel den kan göra och vill prova den utan att glömma dess rätta pris.

Begreppet viktbänk är inte usurperat eftersom det också kommer att få dig att arbeta med resten av kroppen på ett ganska komplett sätt. Magmaskinen kommer med en robust stålram som väger mindre än 10 kg. Inta lätt andra positioner genom att luta dig över för att möjliggöra en mängd olika övningar.

Fjädermotstånden är inte avsedda att ersätta vikter utan att utföra naturliga övningar med progressiv svårighet, inriktade på att stärka och tona som är konditionens funktion. Mer generellt är fjädrarna oförstörbara, vilket borde försäkra dig om livslängden på sittbänken.

Jag kommer att säga att det i alla fall är det riskfria köpet som får dig att arbeta en stor del av kroppen, inte bara magen utan även armar, rumpa, lår och till och med axlar.

 

4- ODOLAND Abdominal Wheel 6 in 1 – Ett komplett kit för lite pengar

Odoland Bauchroller Set 6 IN 1 AB Roller Bauchtrainer...

Se Priset

Det finns ingen banbrytande teknik här, jag blev bara överraskad av enkelheten. Ibland är det skönt att veta hur man kommer tillbaka till grunderna och för den billigahet som gör dessa tillbehör tillgängliga för alla.

Först finns det ett ab-hjul , ett modernt men enkelt hjul för dem som föredrar denna beprövade arbetsställning, och det finns 1x AB-rulle, 2x pull-up-stänger, 2x glidskivor, 2x handtag, 1x hopprep och 1x knästöd.

Handtagen är långa, breda och halk-/svettsäkra för ett bekvämt grepp, själva systemet erbjuder ett dubbelhjul för perfekt stabilitet . Till detta läggs handtag för att göra armhävningar , enligt mig är det ett väsentligt tillbehör eftersom det mest obehagliga med armhävningar är besväret i handlederna.

Slutligen ett par ”sport”-hopprep för att öka din ton, cardio och tajming. Sammantaget erbjuder paketet tre bra träningsartiklar till priset av en, vilket gör det till en billig träningsenhet och en fantastisk möjlighet att prova flygbladet för plank-entusiaster. Det finns ingen anledning att tvivla på det.

 

5- Gymform AB Generator – Platt mage bukmaskin

Bauchtrainer für Zuhause Gymform Ab Generator,...

Se Priset

En annan intressant magmaskin som sticker ut för sina möjligheter och är utan tvekan en av de bästa magmaskinerna . Finns i 3 färgkombinationer (blå, svart/röd och vit/röd).

Tekniken i sig innebär att vända sig mot magemaskinen, hålla i handtagen och sedan föra tillbaka knäna längs skenan. Så här använder du bukmaskinen. Även om det låter hybrid nog, har det den stora fördelen att träna dina muskler utan att plåga din ryggrad och rygg.

Med 5 svårighetsgrader per backe är det ett säkert kort att du har dina chokladkakor innan du börjar jobba på den 5:e.
Hur som helst är feedbacken från användarna enhällig – alla är nöjda med det, även vanliga klagande hittar inget att klaga på.

Själva ab-maskinen är gjord av rörformigt stål, lätt att montera och smutsfri, kollapsar ner till extremt små 103 x 17 x 57 cm. Vid denna tjocklek skjuter du in den under en säng eller garderob utan oro.

Jag ger inte de utvikta måtten eftersom marktäcket kommer att variera så till den grad att det är svårighetsgraden som avgör position och lutning.

En batteridriven monitor (ingår) ger dig förbrända kalorier, tid, varaktighet, distans och upprepning. Det låter inte så mycket men jag vet att när jag blir motverkad i mina övningar gillar jag inte att behöva räkna, det är det som avgör det.

Lägg till det ett rimligt pris och två års garanti, så finns det ingen anledning att inte prova.

6- Total Crunch magträningsmaskin – Ses på TV Magmaskin

BestofTv/M6 Total Crunch – Bauchmuskel-Trainer

Se Priset

En märklig och fantasifull ny abbantningsmaskin, denna gång märkt ”som sett på TV ”.

Vid första anblicken måste man sitta på den och det är kroppens vikt som gör jobbet beroende på positionerna. Vi skulle vara skeptiska när vi är vana vid mer klassiska magmaskiner, men alla användare bekräftar att de är nöjda.

Som sagt, den lilla nackdelen är att om det får hela kroppen att fungera harmoniskt så fungerar det inte hela bukbältet jämnt, vilket kan göra det nödvändigt att genomföra övningarna om du är krävande. För en platt mage finns det inget att klaga på, det är jättebra .

Vikt den mäter endast 82 x 39 x 20 vilket är mycket rimligt och accepterar användare upp till 100 kg som dess uppenbara robusthet antyder (i denna mening undvik förfalskningar, billigare men lägre kvalitet)

Eftersom dess funktion inte verkar uppenbar vid första anblicken lämnar jag er med en liten video som vi hittade på YouTube. Jag vet inte om idrottarnas mage kommer att filmas i testet, men vi kan tydligt se hur det fungerar och i alla fall fungerar det.

Liten video på östeuropeiskt språk, men bilderna räcker för att förstå.

 

7- Fitmaxx 5 från VITAL Maxx : en storsäljare som fortfarande bevisar sitt värde

VITALmaxx Fitmaxx 5 Sportgerät, schwarz, platzsparend und...

Se Priset

Denna ab-maskin som ses på TV är nästan identisk med maskinen som visas i 5, men den här har några ergonomiska variationer som kan glädja dem som kanske inte nödvändigtvis är bekväma med andra ab-maskiner.

Det rekommenderas av den fysiska tränaren Detlef D! Soost och Kate Hall och användarrecensioner av bukapparater verkar motivera denna rekommendation. Den är givetvis hopfällbar för en volym på 116 x 55 x 69 och väger endast 10 kg.

5 svårighetsgrader per backe med vetskap om att som med alla ab-maskiner som använder denna teknik, kommer det att ta ett tag innan du känner behov av att använda de sista nivåerna.
Det lilla extra för mig är de formsydda knäplaceringarna. Här hittar du även en monitor med de vanliga funktionerna som gör att du slipper räkna antalet övningar eller behöva mäta tiden.

Som jag sa till dig är det de små detaljerna som skiljer sig från ett maglag till ett annat som gör att man föredrar det ena framför det andra. I vilket fall som helst är det en av de bästa magmaskinerna och garanterar ett effektivt arbete som kommer att tillfredsställa både nybörjare och de mest krävande atleterna .

 

8- Tobaling Abdominal Wheel – Den bästa bukhjulets kvalitet/pris

Rmine Fitness Bauchtrainer ab Roller mit Knieauflage

Se Priset

För den som inte gillar den här tekniken ser maghjulen lite lika ut, men det finns faktiskt en mängd av dem, alla med olika kvaliteter. I den mån konceptet förblir grundläggande, tvingas tillverkare att tävla med vett för att differentiera sig från varandra… till stor glädje.

Det jag gillar här är det stora hjulet som är tillräckligt flexibelt för att följa rörelsen smidigt .

Den interna kolbromsen tillåter också bättre hantering av upp- och nedgångar och undviker på så sätt att skada din rygg, vilket kan hända när du inte är van vid det.
Handtagen är böjda och halkfria, för ökad komfort.

Eftersom hjulet är böjt kan du enkelt göra sidorörelser för att arbeta bra med hela bukbältet . Slutligen levereras den naturligtvis med mattan för att placera knäna , men den är ganska tjock och bekväm.

Jag ska inte säga att det är en billig bukmaskin men med tanke på de material som används och dess motståndskraft är priset fortfarande ganska rimligt.

 

9- Ultrasport Ultra 150 Curved Power Ab – Magen glute maskin

Ultrasport Bauchtrainer Ultra 150 Power AB Trainer,...

Se Priset

Här är en av de senaste magmaskinerna från vårt urval.

Återigen, även om den är i toppen , skiljer den sig från de andra bara i den komfort den ger och förblir bland de bästa maskinerna för effektiva magmuskler. Låt oss säga att med dessa tre magträningsmaskiner som presenteras, om en av någon anledning inte passar dig, kan du välja en annan som bäst motsvarar dina förväntningar.

Först och främst mäter den bara 128 x 54 x 16 cm när den är hopfälld. 16 cm tjock, vilket betyder att de passar under nästan alla möbler eller sängar.

Som alltid erbjuder denna magmaskin arbete på rygg, armar, mage, höfter, rumpa och ben samtidigt som den kombinerar konditionsträning och styrketräning och hjälper på så sätt att få en platt mage.

Det är lutningsinställningen som avgör svårighetsgraden, men återigen, det kommer att krävas mycket ansträngning för att vinna de sista nivåerna. Användare börjar känna effekterna efter 3 veckor med en hastighet av 5 minuter per dag och fortfarande utan att anstränga ryggen.

Den lilla defekten med denna maskin för att arbeta med magen är kanske kuddarna på armarna som vi skulle ha velat ha lite större och tjockare men det är fortfarande rimligt och varje användare har sina preferenser.

Vagnen är mycket flexibel och glider mycket bra som för monitorn, utan överraskningar: rörelser/minut, varaktighet och förbrukade kalorier. Om det är svårt att välja mellan de tre utvalda abs-maskinerna är konceptet verkligen fantastiskt, priset är alltid överkomligt och verkliga resultat väntar på dig.

 

10- Perfect Fitness Ab Carver Pro – Det bästa bukhjulet

Perfect Fitness 311076 Bauchtrainer Mit Knieschützer und...

Se Priset

Jag skulle vara försumlig om jag avslutade den här artikeln utan att visa dig Perfect Fitness Ab Carver Pro – bukhjulet . Jag måste till och med prata om en bukrulle . Självklart är hjulets teknik alltid densamma, men just om du är en av hans följare vet du att ett bra hjul kan göra skillnaden.

Detta är inte ett billigt ab-hjul , utan en avancerad ab- maskin med fantastiska funktioner. Hjulet är ultrabrett och välvt, vilket ger dig utmärkt stabilitet men främjar också övningar för laterala sneda mage .

Den har en kinetisk motor med fjädrar och en kolturboladdare för att modifiera motståndet både i nedstigning och uppstigning, vilket gör den tillgänglig även för nybörjare.

Dess lutande och halkfria handtag ger ett mycket bra grepp. Och givetvis medföljer knämattan. Alla har sitt eget hjul kan man säga, men det vore synd att inte prova detta.

 

Slutsats: Vilken bukmaskin ska man välja?

Avslutningsvis skulle jag vara frestad att säga att många hopfällbara magmaskiner ser likadana ut, men det är bara till utseendet, när flera maskiner använder samma teknik måste de nödvändigtvis se likadana ut medan många skillnader kan skilja dem åt.

I det här fallet har vi gjort ett urval bland de bästa magmaskinerna och vi har försökt presentera denna lilla jämförelse , med vetskapen om att de väsentliga skillnaderna är subjektiva. En sådan användare kommer att vara bekväm med den ena över den andra och vice versa.

Abdohjul eller bukrulle, ska jag också planera att träna mina armar, rumpor, ryggmuskler med en motionscykel eller ellipstränare ?

I allmänhet kombinerar de flesta bukmaskiner en gluteal bukverkan alltid för en platt mage och ett bra bantningsresultat.  De är också billigare att köpa och tar mindre plats, därav vikten av att vara välinformerad, särskilt när du går till kommersiella webbplatser för att jämföra kundrecensioner och hitta rätt enhet för dig.

Oavsett om du letar efter en avancerad maskin eller en billig ab-maskin , kommer du säkert att hitta den perfekta passformen bland dessa handplockade 10 bästa ab-maskiner.

magmuskelbyggande maskin

Jag har alltid velat ha en magmaskin men se upp, en maskin för att göra mage utan att skada ryggen och som gör att du kan ha en platt mage.

Det finns inga mirakel och enkla lösningar, man måste jobba för att ha fasta muskler under bukfettet och inte vara rädd för att utsätta magen för poolen eller stranden.

Om du har en mage med några knölar och du inte är överviktig, då saknar du fysisk aktivitet och behöver konditions- och magutrustning.

Alternativ till bukmaskiner

Förutom de klassiska magmaskinerna finns det magbälten för de mindre modiga, de mindre atletiska eller helt enkelt de mest upptagna. Däremot rekommenderas bukbälten förutom en bukmaskin för snabbare resultat. Enbart ett bukbälte ger inte tillräckligt resultat.

Recensioner

Det är viktigt att jämföra kundrecensioner innan du köper en bukmaskin. Har du fortfarande inte hittat dina drömmars bukmaskin?
Klicka här för kundrecensioner av vår favoritmodell.