Top 9 Bästa Hållningsvästarna (Posture Correctors)

Det finns många tecken på hållningsförvrängning: ryggsmärta, nacksmärta, värk i kroppen…

Enligt offentlig statistik lider var tredje person av ländryggssmärta på grund av dålig hållning på jobbet. Men lyckligtvis finns det en innovation som gör ditt liv enklare i detta avseende: hållningskorrigeraren. Efter att ha analyserat åsikter från riktiga kunder och onlinetester, återkommer vår jämförelseguide här med användbara rekommendationer som hjälper dig att välja den bästa modellen.

De 9 bästa Hållningsvästarna (Posture Correctors)

Aktuella bästsäljare:

Varför lita på oss?

För att jämföra våra produkter förlitar vi oss mycket på deltagande utvärdering som tar hänsyn till kunder som redan har köpt en produkt och mer avancerade tester. Vi ägnar särskild uppmärksamhet åt de modeller vi presenterar och väljer dem helt självständigt.

Vad är en hållningsvästarna?

Modetro sport hållningskorrigerare ryggradsstöd – fysioterapi hållningsstöd för män eller kvinnor – lindring av rygg, axlar och nacksmärtor – ryggmärgshållning stöd svart medium (M) 39–44 cm

Posture corrector är en specialdesignad medicinsk utrustning för att korrigera dåliga kroppsställningar. Det påminner din kropp om hur man bibehåller en väljusterad hållning som kommer att rädda dig från rygg- och axelvärk i det långa loppet.

Därför är det en ortos även kallad ”back straightener”  som används för att stödja rygg och axlar. När du sitter, står eller går, antar din kropp dåliga ställningar som är svåra att korrigera utan rätt utrustning.

Det är här hållningskorrigeraren kommer in, som verkar direkt på ryggraden och dess beroende medlemmar, för att korrigera din hållning. Accessoaren bärs vanligtvis under kläderna och är gjord av bomull, spandex eller båda.

Observation:
Några av de bästa modellerna som utvecklats efter noggranna laboratorietester drar nytta av de bästa typerna av åtdragning. Därför har de en lång livslängd enligt kundrecensioner. Denna livslängd förstärks ytterligare av metallfästena.

Hur fungerar en hållningskorrigerare?

Denna medicinska enhet passar under armhålorna och över axlarna för en skräddarsydd passform.

De är remmarna på tillbehöret som, när de bärs, låter dig stå upp naturligt och korrigera böjda ställningar.

Du kan enkelt gömma din concealer under din outfit . De bästa hållningskorrigeringarna är mycket lätta, lätta att ta på och av och kan lindra ryggsmärtor efter en stor ansträngning, till exempel en fotbollsmatch.

Bevis och expertutlåtanden rapporterar att användningen av en korrigerande ortos bör användas gradvis. Daglig användning rekommenderas under en period av 20 minuter för att starta.

Det rekommenderas också att ta bort skenan innan du går och lägger dig . En del utrustning är mer komplett än annan, justerbar och lämplig för hela familjen: vuxna, tonåringar, barn och äldre.

Observation:
Vi rekommenderar dock i denna jämförelse att konsultera en läkare eller sjukgymnast innan du antar en av de bästa modellerna för att säkerställa att enheten är lämplig för dina ryggproblem.

Fördelar och användningsområden

Huvudsyftet med de bästa positionskorrigeringarna är att låta dig, under månaderna, harmonisera ryggradens inriktning med dina axlar och bäcken .

En upprätt hållning när du sitter eller står gynnar frigörandet av trycket som utövas på ditt bukbälte och nedgången i njurarna.

Detta kan minska smärta i nedre delen av ryggen, nedre delen av ryggen och nacken och förbättra tarmrörelsen.

Enligt vårdpersonal bidrar ett högt huvud och en upprätt hållning till att bröstkorgen öppnas och andningsförmågan förbättras.

Observation:
Det är också en viktig tillgång när det gäller personlig utveckling att stå högt. Din person verkar mer självsäker och mer lugnande.

Vilka typer av hållningsvästarna finns det?

Om du letar efter rätt ryggjärn för ditt hållningsproblem, kommer denna jämförelse att guida dig till de olika typerna av modeller som finns på marknaden.

Standardhållningskorrigeraren

Standardmodellen av hängslen är gjord av mer eller mindre flexibla nylonband som placeras över axlarna.

Korrigerande åtgärd sker på mittlinjesidan av bröstryggen som lyfter upp axlarna.

Detta har effekten att stödja ryggraden och trycka fram bröstet för en bra position.

Det är ett robust tillbehör vars rätande effekt är effektiv över tid. Den är dock inte särskilt diskret och kan hålla dig varm, enligt vissa användare.

Posture Shirt

Denna typ av hållningsvästarna är en ortopedisk anordning gjord av elastik för bättre grepp.

Den använder ett inre band som komprimerar specifika muskler i bröstet och nedre delen av ryggen, vilket hjälper till att upprätthålla en korrekt kroppshållning.

Den andra fördelen med denna enhet är  dess diskretion och dess grad av flexibilitet. Den har också en bra korrigeringsspänning, men den är fortfarande olämplig för långvarig användning.

Den axelbandslösa hållningskorrigeraren

Denna version är ny på marknaden och är fortfarande den bästa enligt konsumenternas jämförande åsikt.

Detta är en korrigeringsväst med justerbara remmar som lätt glider på och låter dig dra nytta av enhetens fulla möjligheter.

Den är robust och bekväm och erbjuder dubbel användbarhet , både för att korrigera ryggställningen och för att lindra ryggsmärtor . Det är en  riktig vinst i vardagskomforten, men lite dyr att köpa.

Så här testas hållningsvästarna

Schiara-hållningskorrigering för män och kvinnor - bekvämt övre ryggstöd, justerbart ryggstöd för nacke, rygg och axlar

Det är dessa punkter som har fokuserat experternas uppmärksamhet under lanseringstesterna av de bästa hållningskorrigeringarna. Vår jämförande guide uppmanar dig att vara uppmärksam på detta när du gör ett köp.

Produktens materialtest

Detta för att kontrollera kvaliteten på komponenterna i den posturala ortosen . Om du väljer ett material av dålig kvalitet kan det leda till ytterligare hälsokomplikationer.

Välj istället ett material som är flexibelt och solidt, och helst allergivänligt. Dessa hyllas av betrodda användarrecensioner.

Prova de tillgängliga inställningarna

För att lindra eventuell dragsmärta bör stilen på din hållningskorrigerare kunna anpassas för att passa din hy.

Vet att de bästa tillverkarna har  justerbara remmar med repor för att anpassa spänningen till din komfort. Detta är fallet med modellerna som presenteras i denna jämförelse.

Det hygieniska testet

Det är tillrådligt att föredra en andningsbar modell av din bästa ortopediska enhet, och framför allt hypoallergen.

Denna mycket viktiga detalj gör att du kan bära tillbehöret längre och till och med bära det med dig under dina fysiska träningspass.

Välj dock en diskret produkt så att du enkelt kan bära den under kläderna.

Testet av ytterligare funktioner

Förutom funktionen för att räta ut hållningen kan du dra nytta av några av de bästa tillverkarna, en terapeutisk apparat för lindring av ländryggssmärta , ett alternativ för smärtfria vibrationer , en varningssignal vid dålig hållning eller en guide för att träna övningar för att bibehålla hälsan. från din rygg.

För- och nackdelar som beskrivs i kundrecensioner.

Även om de bästa hållningskorrigeringarna är mycket effektiva för att stoppa utvecklingen av hållningsrelaterade problem, har många användare märkt vissa brister i funktionen hos vissa typer . Obestridliga styrkor delades också . Den här jämförelsen har gjort en sammanfattning åt dig:

Fördel:

 • De bästa hållningskorrigeringarna har positiva effekter på figuren.
 • Att använda en plattång förstärker din profil och bekräftar din personlighet.
 • De bästa korrigeringsvästarna är lätta att använda och utan medicinsk hjälp.
 • Enheten lindrar ryggsmärtor och gynnar underhållet av ryggraden.
 • De bästa hållningskorrigeringarna kommer med justerbara remmar som gör det enkelt att justera till rätt storlek.
 • Den posturala ortosen bekämpar försvagningen av vertebrala artärer.
 • Användningen av en ryggkorrigerare bidrar till behandlingen av sjukdomar som orsakar onormal bågformning av ryggen.
 • De bästa hållningskorrigeringarna kan användas i alla åldrar.
 • Materialen som används för designen av de bästa modellerna är av kvalitet.
 • Position corrector är en mycket motståndskraftig och lätt att sätta på medicinsk utrustning .

Nackdelar:

 • En hållningsskena kan orsaka obehag i början av användningen.
 • Den alltför frekventa användningen av en korrigeringsväst är inte alltid indikerad.
 • Vissa modeller av hållningskorrigerare är inte diskreta under kläderna.
 • Ryggkorrigeraren lindrar inte all ryggsmärta.
 • Remmarna på andra typer av korrigeringsanordningar är skrymmande och svåra att transportera.
 •  Icke-ventilerade hängslen orsakar mycket svettning.
 • Alla hållningsvästarna är inte maskintvättbara.
 • Frekventa problem med remförvrängning på vissa modeller.
 • Flera ryggplattänger erbjuder inte ett bälte i nedre delen av ryggen.
 • Vissa användare tycker att ryggriktningssystemet är begränsande till en början.

Vad bör du vara uppmärksam på när du köper en hållningskorrigerare?

Låt oss i denna jämförelse återgå till metoderna för att välja en bättre ryggortosmodell. Den första aspekten som du bör vara uppmärksam på är valet av material. Det är nödvändigt att föredra ett lätt tyg som är behagligt att bära .

Neopren är det allmänt rekommenderade kvalitetsmaterialet . Den är mjuk och lätt att bära . Vi kommer också att tänka på behandlad sammet för bättre komfort .

Personer som letar efter en produkt att använda för förebyggande eller korrigering kommer att välja de  grundläggande modellerna utrustade endast med remmar som går runt ryggen och under armarna.

För försökspersoner med mer avancerade problem är det bättre att använda terapeutiska apparater som omsluter hela ryggen, ibland inklusive aluminiumstänger för att förstärka ryggstödet.

Observation:
Vad gäller designen, satsa på en smal modell. En tjock hållningsvästarna kommer inte att vara bekväm och kommer att hindra dina rörelser.

Alternativ till en hållningsvästarna

Många enheter används för att förbättra ryggradens båge och minska smärta från dålig hållning .

Som ett alternativ till den klassiska hållningskorrigeraren har du den ortopediska ryggortosen, som är en kliniskt bevisad ortos för att på ett personligt sätt svara på krökta ryggproblem.

Den är klassificerad enligt europeiska kvalitetsstandarder och kan påverka fysiskt och känslomässigt välbefinnande .

När det gäller den lilla utrustningen som listas under skrivningen av denna jämförande guide, skiljer vi som alternativ, elastiska bälten förstärkta med bakre och främre hängslen för att stödja ryggraden. Bältet ger en länd- och bröstkorg som ger en bra sittande och stående ställning.

Specialtillverkade lumbostater tillhör också detta produktsortiment.  Tillverkade av tyg är de ett utmärkt stöd för stammen.

Internet eller specialiserad handel: var ska jag bäst köpa min hållningsvästarna?

Trots den stora potentialen hos butiker som specialiserar sig på försäljning av kroppshållningskorrigerare, ökar köp online dina chanser att hitta det bästa tillbehöret .

På Internet kan du gå till en virtuell butik när du vill, 7 dagar i veckan, 24 timmar om dygnet.

Med bara några klick har du  tillgång till en mängd olika ryggplattångsmärken och kan välja din stjärnprodukt.

Observation:
Du kommer också att ha rätt till onlinejämförelser som vägledning för ditt val, samt testresultat och recensioner från konsumenter som har använt enheten före dig.

vanliga frågor

Varför är bra hållning viktigt?

Att ha en upprätt hållning minskar din ryggsmärta, gör att du kan förbättra ditt utseende, din andning och ditt blodflöde.

Hur fungerar en hållningskorrigerare?

Det uppmuntrar dig att anta en bra hållning på grund av det tryck som enheten utövar på dina axlar. Din byst blir rak och din ryggrad intar sin idealposition.

Vilken är den bästa storleken på min hängslen?

Leta efter de normala måtten på dina kläder. Om du är osäker, kontakta din återförsäljare.

Vilken enhet passar min storlek?

De bästa korrigeringarna är justerbara efter din höjd och din morfologi. Människor i alla storlekar måste mötas.

Hur länge ska jag bära min hållningskorrigering?

Till att börja med räcker det med en användning av 1 timme till 2 timmar om dagen. Med tiden kan du öka eller minska bärtiden, beroende på graden av lättnad.

Måste jag byta produkten med jämna mellanrum?

I princip räcker det med en bra ryggplankmodell för att lösa ditt dåliga hållningsproblem.

Efter hur lång tid kommer jag att se tillfredsställande resultat?

Du kommer att få ett övertygande resultat genom att använda enheten varje dag. Det är tillrådligt att bära tillbehöret i minst en månad för att dra nytta av bästa resultat.

Är en definitiv korrigering alltid garanterad?

Människor som bär en postural tandställning har olika förväntningar. Den totala nöjdhetsgraden som rapporterats för testresultaten är cirka 95 %.

Hur tvättar man enheten?

I tvättmaskin på max 30°C. Att tvätta för hand hjälper dock till att bevara concealerns fulla kapacitet.

Är det farligt att bära en hållningsvästarna?

De bästa produkterna utvecklas med hjälp av experter och vårdpersonal. Rätt använda utgör de ingen hälsorisk.

De bästa populära hållningsvästarna