Topp 7 Bästa Trappmaskinen

Sportklubbar var det vanliga sättet att träna konditionsträning och styrketräning, men våra späckade scheman tillåter oss inte att lugnt bege oss till sovrummet för regelbundna träningspass.

Tack vare steppern, ta gymmet… till ditt hem, till ditt vardagsrum, gym, sovrum eller kontor! Ett idealiskt alternativ för träning hemma, steppern är en klassisk eller miniversion av konditionsutrustning , perfekt anpassad till hemmet.

Vi har inventerat denna jämförelse av trappmaskinen. Vårt urval baseras på oberoende testresultat och kundrecensioner . Två neutrala informationskällor för att ge en rättvis uppfattning om de verkliga bästa stepparna.

De 7 bästa trappmaskinen

Aktuella bästsäljare:

Bestseller No. 1
Sunny Health and Fitness Unisex nr. 012-S mini stege, grå, en storlek
 • Spårar din passform: LCD-skärmen mäter stegen, tiden, summan och kalorier, vilket gör din träning rimligare och effektiv.
 • TOTALT KROPPARING: Utrustad med avtagbara träningsband. Denna högkvalitativa stegmaskin stramar upp över 20 olika kärnmuskler med låg påverkan aerobisk träning.
 • HYDRAULISKT DRIVSYSTEM: Byggd med ett hydrauliskt drivsystem ger denna träningsmaskin en smidig stegrörelse
 • Höjdjustering: Höjdjusteringsknappen justerar stegrörelsens höjd, för antingen korta sprickor eller långa steg.
 • BREDA HALKFRI PEDALER: Stora texturerade fotplattor säkerställer en solid halkfri fotning.
Bestseller No. 2
Mini steg- och trappklättringsmaskin – med motståndsband set – inbyggd bildskärm från Nordic Lift – svart
 • MINI STEPPER MED 3-DELARSBESTÄNDIGA BANDS SET - Kompakt fot stegmaskin med motståndsband ger en helkroppsträning. Kraftig design för användare upp till 150 kg
 • AVBRYT DITT GYM-MEDLEMSKAP – behärska din konditionsträning och dina toningsövningar hemma, inget behov av att gå på gymmet
 • Utrymmesbesparande design – levereras helt monterad och kräver inte mycket utrymme
 • Motståndsband - Inkluderar 3 par motståndsband för att göra konditionsträning mer intensiva
 • INKLUDERAR – 1 x Nordic Lift Mini Stepper, 5 x 50 cm motståndsband, 5 x 71 cm motståndsband, 5 x 99 cm motståndsband, 2 x D-ringhandtag, 1 x nätväska med stegdelar, 1 x användarmanual Levereras med problemfri 1 års garanti
Bestseller No. 3
Swing Stepper med träningsband, steg för hemtränare med justerbart motstånd och trådlös träningsdator - steg upp och ner för nybörjare och tränade (svart)
 • Hemma: träna buk, ben och skinkor med höga och låga steg - bränn kalorier och bygga muskler
 • Display: Steppare med stegräknare, timer, osv. - Översikt över träningens framsteg
 • Användning av expanderare: Fäst elektriska sladdar med krokar på hushållsstepparna och träna armmusklerna
 • Kompakt: Ministeppen passar in i varje vardagsrum eller kontor - för spontan träning däremellan
 • Detaljer: Stepper Stepper i järn och plast - kan bära upp till 100 kg
Bestseller No. 4
Willonin Mini Stepper 2-i-1 motionscykel för hemmet med justerbart motstånd (svart och grå)
 • LCD-skärmen kan registrera förbrukade kalorier, antal gånger och pedaltid, och skärmen stängs automatiskt av i energisparläge efter att ha stoppat rörelsen i 2 minuter.
 • Löpbandet har dubbelt hydrauliskt motstånd, vilket gör det möjligt att balansera vänster och höger fot under träning, och det starka motståndet förbättrar träningseffekten.
 • Pedalytan har ett antal stötar, barfota på pedalen, på grund av kroppens tyngdkraft koncentrerad i fötterna, stötar och tryck stimulerar motsvarande akupunkturpunkter.
 • Användningen av en hydraulisk stång av europeisk standard, säker och stabil superstark fjäder, bra bufferteffekt, så att benmusklerna är spända, fitnesseffekten är bättre.
 • Bred PVC-pedal, förbättrad massagefunktion för massagepartiklar, bekväm och halkfri, barfotaanvändning, inte bara för träning utan också för massage.
Bestseller No. 5
Willonin Mini Stepper 2-i-1 motionscykel för hemmet med justerbart motstånd (svart och vit)
 • LCD-skärmen kan registrera förbrukade kalorier, antal gånger och pedaltid, och skärmen stängs automatiskt av i energisparläge efter att ha stoppat rörelsen i 2 minuter.
 • Löpbandet har dubbelt hydrauliskt motstånd, vilket gör det möjligt att balansera vänster och höger fot under träning, och det starka motståndet förbättrar träningseffekten.
 • Pedalytan har ett antal stötar, barfota på pedalen, på grund av kroppens tyngdkraft koncentrerad i fötterna, stötar och tryck stimulerar motsvarande akupunkturpunkter.
 • Användningen av en hydraulisk stång av europeisk standard, säker och stabil superstark fjäder, bra bufferteffekt, så att benmusklerna är spända, fitnesseffekten är bättre.
 • Bred PVC-pedal, förbättrad massagefunktion för massagepartiklar, bekväm och halkfri, barfotaanvändning, inte bara för träning utan också för massage.
Bestseller No. 6
YJIIJY lägenhetsstepper, minifitnessstepper, husstepper för mini-stepper med skärm och motståndstrips, Fitness Up Down Stepper, stöd upp till 100 kg
 • ★ Hållbar och kapabel: detta fitnesstrappsteg är tillverkat av högkvalitativ metallstruktur + PVC-plast, stark och hållbar, säker och pålitlig, lång livslängd. Och den kan bära en vikt på upp till 100 kg;
 • ★ Breda halkfria pedaler: Halkfria pedaler och breda baser ger regelbundet, tyst och smidig träning, vilket kan ge användarna självförtroende att träna med. Och det finns ett antal konvexa punkter på pedalens yta, vilket ger dig massagekänsla.
 • ★ Total kroppsövning: Ministepparen är utrustad med avtagbara motståndsremsor, hjälper till att tona din rygg och axlar, vilket ger hela kroppen.
 • ★ Track Yous Training: Den här mini fitnessstepparen är med den digitala bildskärmen. Den kan registrera förbrukade kalorier, antal och pedaltid, vilket gör din träning mer rimlig och effektiv.
 • ★ Hydraulisk resistansdesign: Stepparen antar en design med dubbelt hydrauliskt motstånd, vilket balanserar vänster och höger fötter under träning, och det starka motståndet förbättrar träningseffekten.
Bestseller No. 7
Everfit Step-Up Mini Stepper
 • Perfekt för att stärka dina muskler, för att tona överkroppen, till exempel underkroppen
 • Justering: steghöjd
 • Stärka dina lår och rumpa genom att gå
 • Arbeta med din konditionsträning och uthållighet
 • Bromssystem: hydrauliska kolvar

Vad är en stepper?

Steppern är en komplett träningsapparat som efterfrågar och skulpterar alla nedre extremiteter. Övningen i sig är väldigt enkel och liknar att klättra på en permanent stege. Därav namnet ” stepper ”, med hänvisning till termen ”steg” som betyder både ”ett steg” och ”trappsteg” på engelska. Klättrare har vanligtvis motstånd för att justera hastigheten och svårighetsgraden på träningen.

Slutligen, beroende på modell, har trappmaskinen laterala stödstänger, eller integrerade handtagssystem, som gör det möjligt att kombinera arbetet med kroppens nedre och övre extremiteter. Steppern är en av de mest populära för att kombinera fettförlust och muskelutveckling.

Fördelar och användningsområden enligt tester och användarsynpunkter

Trappmaskinen är gjorda för att hålla dig i form i bekvämligheten av ditt eget hem. Det finns flera olika typer av trappmaskinen. Hitta din perfekta stepper och börja dina enkla övningar hemma!

Vilka typer av trappmaskinen finns det?

Alla har sin egen konditionsnivå, progressionshastighet… kort sagt, alla har sina egna behov och stepperversionen anpassad till sin sport! Även om trappmaskinen är träningsmaskiner med otaliga egenskaper, har de också vissa svagheter. Här är en presentation av fördelarna och nackdelarna med varje version:

-Traditionell mini stepper

Kompakt och lätt. Lätt att hantera och enkel att använda. Program med olika motståndsnivåer. Arbete endast i de nedre extremiteterna. Begränsad kardiovaskulär träning för erfarna idrottare.

-Original stepper, med sidostänger

Mer stöd, optimal stabilitet. Det fungerar också de övre extremiteterna, speciellt för den elliptiska versionen. Attraktivt pris-prestanda-förhållande. Storformat fitnessmaskin, skrymmande och svår att flytta.

-Stepper med integrerade elastiska handtag

Förstärkning av nedre och övre extremiteterna. Väldigt varierande övningar. Träna musklerna i armar, bröst, axlar och bukområdet. Lätt träning av de övre extremiteterna, också bara.

– Trappstegare

Idealisk version för personer med ömtåliga leder. Accentuerar förstärkningen av de nedre extremiteterna och minskar påverkan på knäna. Tung och skrymmande träningsmaskin.

3 bra trappmaskinen och kundrecensioner

Det är bestämt: du behöver en stepper för dina konditionsträning hemma! Perfekt att kombinera med dina aktiviteter, steppern låter dig till och med spela sport medan du tittar på dina favoritfilmer och serier. Men med tanke på antologin av modeller på marknaden är det ibland svårt att hitta rätt… oroa dig inte, vi har identifierat de mest rekommenderade stegarna för närvarande baserat på användartester och åsikter. Vilken typ av stepper föredrar du? Gör provet!

1- Ultrasport Swing: Den bästa ministeppern för alla målgrupper, med handtag

Ultrasport Swing Stepper, Trappmaskin För Hemmaträning Med Dator, Upp Och Ner Trappmaskin För Nybörjare Och Avancerade Användare, Liten Och Kompakt Trappmaskin, Svängande Trappmaskin För Benträning

Se Priset

Låt oss börja jämföra med denna bästa mini-stepper i en kompakt, stabil, lätt version med integrerade elastiska handtag. Med sin LCD-skärmskonsol och justerbara motståndsnivå är denna stepper för alla åldrar idealisk för muskelbyggande.

Med sina stora halkfria pedaler garanterar den en säker användning och ett komplett arbete av såväl underkroppen som överkroppen. En stepper att använda i alla situationer, i ditt gym eller i ditt vardagsrum, som följer dig överallt!

2- HOMCOM: Den bästa steppern med styre

Vi fortsätter vår jämförelse med den bästa ministegaren med halkfritt styre och multifunktionell elektronisk disk. Tack vare dess konsol och justerbara motståndsnivå kan du kontrollera din prestation: träningslängd, utförda rörelser eller förbrända kalorier.

Med sina halkfria fötter och pedaler, samt 2 expanders, njut av kompletta sessioner, i full säkerhet. En träningsapparat som är enkel att använda och lätt att hantera, flytta och förvara. En 100% multifunktionsstegare!

3- Ultrasport Swing: Den bästa steppern för små budgetar

Ultrasport Swing Stepper, Home Stepper med träningsdator, upp- och nedåtgående trappmaskin för nybörjare och avancerade användare, Liten och kompakt svängande steg för ben- och rumpträning

Se Priset

I tredje position i vår jämförelse, den bästa steppern  i en miniversion, för dina träningspass i lägenheten. Idealisk för utrymmen och reducerade budgetar, denna stepper är praktisk och teknisk, med sin konsol som visar träningstiden, antalet steg och förbrända kalorier.

Med sin enkla och effektiva manövrering, och sina halkfria pedaler, är denna stepper utan handtag mycket lätt att använda, hantera och transportera, var du än är. Kort sagt, en sann allierad för din kropp, precis som din plånbok!

4- Sportstech VC300: Den bästa högteknologiska steppern, 2-i-1 träningsenhet

Sportstech innovativ 2-i-1 stepper & vertikal klättring fitness – klättring – klätterrörelser, vikbar, multifunktionell VC300 med halkfri design och viksystem – perfekt för hit och helkroppsträning

Se Priset

I den sista positionen i vår jämförelse, en träningsenhet som kombinerar trappklättrarens arbete och den elliptiska cykeln . Kombinera över- och underkroppsövningar och arbeta med din uthållighet, styrka, flexibilitet och koordination… allt i en enhet!

Med sin LCD-skärm träningskonsol förbättrar du din prestation vid varje användning. En idealisk anordning för att stimulera det kardiovaskulära systemet och den integrerade muskelförstärkningen. En fylligare, billigare och mindre skrymmande version av en stepper än en elliptisk tränare!

För- och nackdelar som beskrivs i kundrecensioner.

I det här avsnittet skulle vi vilja berätta mer om för- och nackdelar baserat på användartester och recensioner av en stepper.

Fördelar testade och godkända av användarrecensioner:

 • Mycket bra träning för lår och rumpa.
 • Det kardiovaskulära systemet är mycket vältränat på en stepper.
 • Mycket lämplig för att bränna kalorier. Kaloriförbrukningen är cirka 700 kcal/timme beroende på höjden och hastigheten på de inställda stegen.
 • Du kan läsa en bok när du tränar på låg nivå.

Nackdelar bevisade och bibehållna i åsikter från internetanvändare:

 • Mindre lämplig för bodybuilding.
 • Det sätter mer press på knäna än en ergometer.

Kriterierna för att köpa en stepper

Du kanske tror att alla trappmaskinen är likadana… men ingenting kan vara längre från sanningen! Nu när du är mer bekant med stepperns grundläggande funktioner är det dags att välja din. För att göra detta, dechiffrera varje modell i vårt jämförande urval baserat på exakta urvalskriterier baserade på tester och användarnas åsikter, för att bättre jämföra dem:

Modellen

Beroende på vald modell kan den grundläggande operationen och specifika rörelser variera. Traditionella mini steppers , eller de mest grundläggande versionerna, erbjuder övningar för att gå upp och ner för klassiska trappor, från topp till botten.

Andra modeller är närmare elliptisk och aktiverar både dina övre och nedre extremiteter, tack vare den samordnade dubbelverkan av ben och armar. Rörelserna kan också alternera, beroende på stegen upp och ner, framåt och bakåt, snett eller i sidled.

Observation:

Med ett måttligt träningspass kan du bränna i genomsnitt 700 kalorier per timme på en stepper.

mått

De allmänna måtten, det vill säga vikten och formatet, måste beaktas enligt dina prioriteringar. Faktum är att om du vill ha en stepper med styre eller sidostänger, men ändå lätt att transportera, satsa på modellerna med hjul. Slutligen, om du har begränsat utrymme, välj mini- stepper som är lätta att hantera, flytta, transportera och lagra.

Konsolen

Konsolen på en stepper har flera användningsområden: å ena sidan låter den dig programmera motståndet och därmed gradvis öka övningens svårighetsgrad. Å andra sidan har de flesta konsolstegare elektroniska räknare, som informerar dig om antalet gjorda rörelser, eller din puls och kaloriförbrukning.

Slutligen, vissa konsoler inkluderar kardiovaskulära arbetsprogram , eller viktminskning, specifikt; medan de senaste modellerna är anslutna till en applikation som, när den väl har aktiverats på din smartphone, erbjuder dig fullständiga rapporter om din träning för att följa dina framsteg under träningspassen.

Alternativ till en stepper

Som ett alternativ till steppern finns bra små enheter som Thera-Band, Flexi-Bar eller ellipstränaren som du även kan träna hemma med. Om du letar efter något större kan du också köpa en cykel eller löpband för att träna muskelgrupper som liknar en stepper.

Vanliga frågor

Vilken stepper ska man välja?

Olika modeller av stepper existent sur le marché: de l’appareil grand format, à la version mini stepper… de l’exercice de montée et descente le más simple et classique, à l’option la mer sophistiquée, proche du mouvement d’un elliptisk cykel.

– Den ursprungliga steppern rymmer två små plattformar som utför upp- och nedrörelser, mycket lika de som utförs när man går i trappor. Å andra sidan har de senaste modellerna moderniserat rörelsen, genom att föreslå ett pedalsystem, som tillåter fram och tillbaka, cirkulära och laterala rörelser. Slutligen kännetecknas de olika träningsapparaterna också av det stöd de erbjuder.

– De klassiska steppers , som finns på de flesta gym, har vanligtvis en ram med sidostänger; andra versioner har en ram med konsol. Slutligen är de mindre formaten utrustade med integrerade elastiska handtag , eller utan stödsystem för ministegarna, vilket gynnar balanserat arbete på de nedre stöden. Hitta mer information om de olika stepper-alternativen som är tillgängliga för dig nedan.

– Aerobic trappmaskinen . Ett fitnesstillbehör som inte riktigt anses vara en ”stepper” i sig. Det är en liten plattform, i höjd med ett trappsteg, som används för att utföra rörelser upp och ner, som på ett trappsteg och som inte rör sig. Det finns i de flesta idrottshallar och används för att stödja grupplektioner med musik, det vill säga koreograferade kardiovaskulära träningssekvenser.

Exempel på ett aerobt steg:

Ultrasport aerobic stegbräda, olika färger, stegbräda, träningsenhet, träningsbräda, multifunktionell träningsenhet, fitnessbräda, steg, höj- och sänkbar, hemmasteg, stegbänk

Se Priset

– Den traditionella ministeppen . Den vanligaste modellen. En ministegare utrustad med 2 små plattformar med halkfri yta, på vilka man kan gå upp och ner utan ram eller stödstänger. Kompakt och lätt, lätt att flytta och använda var du än är! En grundläggande, enkel och effektiv. Den sneda mini-stepperversionen. Identisk med den traditionella steppern, med skillnaden att övningen innehåller möjligheten till sneda, cirkulära och laterala rörelser, som en elliptisk. En utmärkt övning för att stärka magområdet.

– Storformatsstegare, med stöd Stegstege. Liknar en ”rörlig” stege. När benen väl är placerade på stegen sänker vikten omedelbart stegen. Denna typ av träningsapparat har mer höjd (ej justerbar) och accentuerar benens och vadernas arbete, vilket minimerar påverkan på knäna. Original Stepper: klassikern i sitt slag. Den mest populära träningsapparaten, gymmens stjärna. Utrustad med stödram eller styre, erbjuder den en klassisk upp- och nerövning. Det finns också en version med elliptiska stänger, som tillåter framåt/bakåt eller sneda rörelser, och kombinerar arbetet med de nedre och övre extremiteterna. Stepper med integrerade elastiska handtag. En modell som liknar den traditionella mini-stepper, med elastiska snören och hållhandtag,

Vilka muskler arbetar steppern?

Med detta sagt deltar uppenbarligen steppern mer i arbetet med de nedre extremiteterna. Faktum är att de huvudsakliga musklerna som används är desamma som när man går i trappor: hela benet, skinkorna, magen, nedre delen av ryggen och vaderna . Det kardiovaskulära arbetet är också väldigt intensivt… som när du går upp för trappan och testar din andning!

Steppern framstår därför som en mångsidig träningsenhet och en sann allierad för att tona kroppen och skulptera siluetten. Steppern har fördelen av att bränna fett samtidigt som den sträcker ut musklerna. De flesta storformat stepper-modeller är utrustade med en konsol som håller reda på alla dina fysiska utgifter och kaloriförbrukning. Analysen av dina data, både hjärtfrekvens, hastighet och kaloriförbrukning, är det mest intressanta att kontrollera, för att följa utvecklingen av din sportprestation. Allt för att träna hemma: både i ditt hemmagym och mitt i vardagsrummet… framför ett avsnitt av din favoritserie! Vad ska man begära mer?

Hur använder man en stepper korrekt?

För att använda en stepper korrekt, det vill säga i en lämplig position, för att skulptera din figur utan att skada dig själv, är det viktigt att följa några grundläggande rekommendationer för optimal och säker användning: Placera fötterna på pedalerna korrekt. Titta framåt. Anpassa höjden efter din storlek Respektera din kropps naturliga pendelrörelse, utan att tvinga Justera motståndet gradvis Kontrollera rörelsen från höfterna Begränsa påverkan på knän och leder Behåll styrkan i benen Stretch efter träning.

Hur ofta ska du träna med steppern?

Helst ska du träna två till tre gånger i veckan i ungefär en halvtimme på steppern. För att tona dina skinkor, ben och höfter och förbättra din kondition måste du långsamt öka varaktigheten och intensiteten på ditt träningspass.

De bästa populära stepparna